MINA BONUSBARN ♡

Äntligen fredag och idag kommer alla 5 barn hem igen, men nu först har vi varit iväg på äventyr sen 7 imorse.
Det är många som frågar om jag kan skriva om Leo och Kylie, hur det är att ha bonusbarn, vad barnen tycker om varandra osv.

Jag har alltid sagt att jag inte vill träffa någon som har barn just för att jag inte vet hur jag skulle ta att han har barn sedan innan, jag fick Ronja ganska tidigt och fick verkligen känna på äkta kärlek så jag har alltid trott att jag inte kommer kunna ha bonusbarn ifall jag inte kommer kunna se dom som mina, eller kunna älska dom som mina barn.
Men när jag träffade Tobbe så förändrades det, när vi bara var vänner förra sommaren så träffa jag Leo och Kylie ibland och var barnvakt åt dom över natten när dom var iväg på Danjals 30 års fest.
Så när jag o Tobbe bestämde oss för att det skulle va vi så kände jag redan båda barnen och tyckte om dom väldigt mycket, så att få två bonusbarn blev inte alls som jag tänkt mig utan det blev så mycket bättre och från Leo fick vi faktiskt bara bra respons när Tobbe berätta om oss.
Det var dock lite knepigt i början för mig och Tobbe att pussla ihop det, men det är egentligen inte så konstigt eftersom det är 2 olika familjer som ska bli en, 2 olika syn på barnuppfostran osv, men det funkar otroligt bra och vi är ett sjukt bra team när barnen försöker spela ut oss mot varandra.

Barnen är faktiskt snälla mot varandra och leker bra ihop men dom blir självklart osams som alla barn blir, sjukt duktiga på att reta varandra men dom svåraste har nog ändå varit Elsa och Kylie, 2 flickor som alltid haft eget rum och som nu ska försöka samsas och dela på de mesta, MEN det är mycket mer sällan som dom är osams nu och dom leker otroligt bra tillsammans.
Elsa är den av alla 5 barn som verkligen leker, tar eget initiativ att gå ner på rummet istället för att göra annat, men annars trivs barnen ihop, dom är väldigt fina mot varandra och jag tror att så fort våren är här och vi börjar kunna vara ute mer så kommer det bli en helt annan sak för oss alla.

Nu blir det otroligt rörigt men det är så svårt att få ner allt man tänker och känner i ord när inläggen helst inte ska bli en halv bok. haha
Imorgon blir det ett inlägg om dagens äventyr och jag ser fram emot att skriva samt visa bilder på de.

Snapchat-1813325065 Jag älskar både Leo och Kylie precis som mina egna!

IMG_20180318_211037_329

 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *