BRÅVALLA 2017 – DÄR KÄRLEKEN BÖRJADE ♡

Ny dag och jag har spelat in själv för första gången någonsin, det blev en omtagning och det blev inte perfekt men jag är sjukt stolt över mig själv som satte mig och spela in ensam utan Tobbe.
Det var mycket ångest innan MEN jag klara det!

Vad vet ni om mig? nästan ingenting, så jag tänkte berätta lite kort om mig.
Jag är 26 år och jag blir 27 år den 5 augusti, jag är uppvuxen i Överum men även bott i Västervik innan jag bestämde mig för att flytta hit till Norrköping, vilket var ett bra val, jag känner mig hemma här i Norrköping.
När ja var yngre så sporta jag mycket, det jag höll på med mest och längst var innebandy och ridning, men jag har även dansat, friidrottat och gymmat såklart.
Det jag saknar mest är ridningen, det skulle jag vilja börja med igen, dock behöver man mycket tid till det och så är det svindyrt.
Men nog om mig, jag kommer berätta efter hand eftersom jag inte kan sitta och berätta saker om mig bara rakt ut såhär.

Till något roligare, hur jag och Tobbe träffades!
Det var faktiskt på Bråvalla 2017, mitt sällskap jag gick med hade försvunnit när jag låg och snabbvila i en hängmatta, när jag sedan vaknade så gick jag och skulle möta upp en annan person, så jag ställde mig vid soptunnorna utanför vipen som låg i närheten där jag va, jag använde soptunnan till att ta fram en tröja.
Jag är ensam, det är mörkt och som en liten gränd typ, sen ser jag någon komma och gå mot mig så jag säger ungefär ”Hej, skulle du kunna stå med mig tills min vän kommer?”
självklart kunde han de och ni som tänker hur jag vågar fråga en okänd människa en sån sak är för att Tobbe såg så snäll ut.
Jag visste inte vem han var men jag kände igen han och det beror på att Ronja tittat på hans klipp ett par gånger, men det var personen jag mötte som sa vem han var.
Dagen efter tror jag det var så skrev jag till Tobbe på Instagram och tacka för att han snällt stod med mig så jag slapp vara ensam medans jag väntade, vi började prata om jobb mest och vi bestämde att jag skulle följa med på han och grannens turné som dom hade i somras.
Jag hade börjat få upp ögonen för Tobbe redan på Bråvalla men eftersom han var gift så tänkte jag mer att han kan bli en vän för livet, men när vi var iväg så märkte jag hur lika vi var, både till tankesättet, favoritfärg osv så jag fick känslor för honom som jag inte kunde styra över.
Att han o Natalie skildes tänker jag inte ta på mig, många kanske tror att det var pga mig men så var inte fallet, sen att Tobbe fick upp ögonen för mig på Bråvalla är något han berättat efter att dom separerat.
Hur som helst allt har gått fort, vi flytta ihop snabbt, blev gravida snabbt och ska gifta oss inom en snar framtid, jag kan inte bli lyckligare, vi är ett team som har gått igenom så sjukt mycket, vi kommer gå igenom mycket mer för att komma dit vi vill men vi har ett mål och det målet kommer vi att nå tillsammans.

Jag hoppas ni orka läsa allt, ställ frågor om ni undrar något och kom gärna med tips om vad ni vill läsa.

received_942447845913888

 

Första bilden på oss som vi la ut på sociala medier, Min blivande man ♡

Comments 4
 • Marie kylen

  Hej Melissa va kul det ska bli och få börja läsa din blogg och följa dig här ❤️
  Ja denna kärleken kan dyka upp på dom mest otippade ställena som man minst anar det
  Härligt iaf och ni är som handen i handsken ❤️
  Kärlek till er
  Tobbe ❤️ Melissa ❤️

  Kram
  Marie

  Reply

 • Sandra

  Kul att se videon där du sitter ensam och pratar om graviditeten, du gör det riktigt bra tycker jag! Jag tycker egentligen inte att det finns något att klaga på när du vloggar heller, men du har ju själv sagt att du inte är så bekväm framför kameran och jag tänker att det är väl ganska givet att inte alla är lika bekväma med att ha en kamera med sig överallt och som man dessutom ska prata med samtidigt som man gör annat. Det behöver ju inte vara något dåligt, i vloggarna är ju trots allt fokuset på vad ni gör och inte på vad ni säger. Men måste ändå säga att det är helt annorlunda (i positiv bemärkelse) och att det känns som att du är mer avslappnad när fokuset är på något du har att säga och du får lite mer tid att uttrycka dig. Väldigt roligt att få se även den sidan! Det kanske är mer din grej att göra videos när du är lite mer förberedd och inte måste vara spontan och så ”närvarande” i kameragrejen hela tiden? Vet inte om jag formulerade mig begripligt nu, men hoppas att du förstår hur jag menar (du får rätta mig om jag har fel). 🙂

  Reply

 • Anna

  En sak jag undrar är om hur din och Nathalies relation till varandra är?

  Reply

 • Hanna

  Hej Melissa!! vill först och främst säga att du är så fin och så modig som vågar skriva om dig själv! Så grym och fantastisk tjej, en väldigt bra video igår! Du är min förebild. Kramar <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *