ÄR EN GRAVIDITET EN DANS PÅ ROSOR?

Våran uggla, barn nr4 för mig, barn nr3 för Tobbe & våran lilla 6a.
Detta barn är efterlängtat, jag o Tobbe har aldrig pratat om att skaffa barn egentligen utan det var bara en självklarhet att vi ska ha ett barn tillsammans.
Denna lilla räka är så efterlängtad, vi fick ett missfall 13 november som tog rätt hårt på oss båda så när vi sedan fick plus igen den 13 december så var vi lyckliga men vi vågade inte hoppas och vi fick hopp om att det skulle gå vägen när vi gick på första ultraljudet i v.6.
Vi har från v.10 ca lyssnat på hjärtljuden hemma med en apparat ifrån clearblue, jag rekommenderar inte andra att göra det om man själv inte är säker på hur det ska låta och sen är dom apparaterna till för att användas från v.16.
Men den har hjälpt oss när vi varit oroliga.
Nu är vi i v.17+4 alltså v.18 och nu känner jag ingen speciell oro, jag har känt bebisen sparka/röra sig varje dag sen 1 mars och även Tobbe har känt 1-3 gånger.

IMG_20180226_164322_354

 

Och hur har jag mått hittills?
Som en påse skit ungefär, i början var jag väldigt illamående och var tvungen att äta något hela tiden, jag har haft sjuk yrsel så jag har missbrukat socker för att jag inte ska känna mig full konstant och trötthet har fått en helt ny innebörd, jag har kunnat sova hur mycket som helst.
Jag brukar sova en stund runt lunch när tiden finns, men annars har det blivit standard att jag går o lägger mig mellan 21-22 varje kväll.
Jag har även fått tillbaka min depression och ångest som jag lidit av typ hela mitt liv, så det känns sådär men jag känner mig själv och så länge jag kan hantera det så är det bara att vänta ut det, vi ska dock börja träna för att se om det hjälper, vilket jag tror då gymmet alltid varit mitt andra hem oavsett om jag varit glad eller ledsen, så nu vill jag dit och få lyfta mitt efterlängtade skrot.
Men innerst inne vet jag att jag inte kommer må bättre i kroppen men i psyket, så nu vill jag ha augusti så detta kan va över, 4 graviditeter får räcka sen är det tvärstopp, jag utsätter mig inte för detta en gång till.
Enligt mig finns det inget mysigt alls med att vara gravid, men det är värt det i slutändan när vi har bebisen i våran famn.

28238341_10215477527670351_8838478412828965120_o

 

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *