MINA SMÅ TROLL ♡

Det här inlägget kommer handla om mina 3 små barn + bebis i magen, jag vill börja med att säga att inlägget kommer bli ganska långt och att mina barn har alla varsin pappa, ingen har samma och det funkar bra.

Ronja, min stora prinsessa är en ordentlig, omtänksam och snäll tös som fyller 9 år den 15 maj, jag fick Ronja när jag var 17 år men jag blev 18 år i augusti samma år.
Att få barn så tidigt är något jag aldrig ångrat men hade jag fått välja nu så hade jag velat varit några år äldre och klokare, men att ta beslutet att få barn så ung är stort och ett beslut jag aldrig ångrat, ofta undrar jag vart i livet jag varit om jag inte hade valt att behålla henne.
Jag och Ronjas pappa gick isär när Ronja var ca 4 månader och jag hade henne mest av tiden till en början, När jag senare flytta till Norrköping så hade vi Ronja varannan vecka och när jag senare börja plugga samt jobba så valde vi att Ronja bor heltid med sin pappa och är hos mig varannan helg.
Vi är väldigt lika jag & Ronja, vi är lika envisa, tjurskalliga, trötta och sura, haha.
Men vi har alltid haft en band mellan oss och Ronja är den lättaste ungen att ha o göra med, förutom när hon surar ihop men hon börjar komma in i någon tonårsgrej så inte så konstigt kanske. 🙂

IMG_20170728_175319_187

 

Lias, min lilla Lias, han blir 7 år 11 augusti och jag måste säga att han är lugnet själv.
Jag fick Lias 6 dagar efter min 20 års dag och det var den jobbigaste, smärtsammaste och panikartade förlossningen jag varit me om, men ut kom han och skrek gjorde han, i flera timmar.
Lias är en liten kille med mycket känslor, mycket bus inom sig men som ändå är den lugnaste av alla, förutom när han retar upp hans storasyster.
Jag har Lias varannan helg, men vi ska öka på med en dag i taget så vi så småningom har han varannan vecka, vilket vi tar i min takt och hans såklart.
Lias bor med sin pappa såklart och det funkar bra, mer än så säger jag inte nu då allt däromkring är känsligt och något jag inte kan skriva om för mina egna känslors skull.
Lias är pappas pojke rakt igenom men alla jag möter säger att han o jag är riktigt lika till utseendet, vilket jag inte kan se tyvärr, vi hade ett band mellan oss när han var liten och det bandet kämpar jag med varje dag att få tillbaka med han.

IMG_0774

Och så har vi lilla lilla Elsa, mitt lilla energiknippe som blir 3 år 13 september, den ungen kan man skriva så mycket om även att hon fortfarande är så liten, hon har så mycket energi, har ibland tappar bort sina öron men är ändå så himla duktig för sin ålder.
Hon lägger kläderna i tvätten, hämtar det man ber om, ställer skorna på skostället, städar när det passar henne och är den ungen av mina 3 som haft mest intresse att leka för att bara vara 2 år.
Elsa och jag har ett band som inte ens jag kan förstå, hon är verkligen mammas tjej, alltid kramig, jag får pussar och massa mys av henne.
Jag har alltid alltid alltid förespråkat att man ska ge barn mycket kärlek i form av kramar, pussar, fina ord osv men någonstans så har Lias mysiga sida försvunnit medans Ronja kommer o myser ibland.
Elsa är iallafall en tjej som är nöjd med livet, älskar mat och att bara få va, hon kan va otroligt gnällig, men hon är 2 år gammal så man får inte glömma bort trotsåldern.
Jag har Elsa varannan vecka och det funkar faktiskt bra just nu.

IMG_20171201_155318_807

IMG_20170812_000507_368P1000097

 

Det var allt om mina 3 små troll, ställ gärna frågor i kommentarsfältet så svarar jag där.
Imorgon kommer jag skriva om mig själv, hur jag träffade Tobbe, hur det är att ha bonusbarn och lite allt möjligt egentligen.

Kram på er alla!

Comments 7
 • Ronja

  Skulle du kunna skriva lite om Kylie och Leo hur dom är med din miologiska barn och hur allt funkar ihop med att ha så många barn! Och kanske lite om din och Tobbes privata tid när ni inte har barn, sen lite mer fakta om den lilla som ligger i magen. PS älskar dig/er ni är bäst puss❤️❤️

  Reply

 • Kattis

  jag var 23 år när jag fick min dotter hon bor inte hos mig hon blev om händertagen när hon var liten jag träffar henne en gång i månaden vill ha henne sj många säger att hon e lik mig jag vill ha en bebis till men vågar inte skaffa en till efter det som har hänt mig o dottern

  Reply

 • Tess

  Helt underbara barn på sitt eget sätt alla tre 🙂 Sällan man har en tråkig stund när man umgås med dem 🙂

  Reply

 • Tuva Gustafsson

  Hej Melissa! Vill bara säga att det är så himla kul att du har startat en blogg. Jag är inte en sån som går in och läser bloggar men din lockade verkligen. Längtar redan till ditt nästa inlägg

  Reply

 • Karin B

  Så fina barn du har!

  Reply

 • Desirée

  Hej Melissa så roligt att följa er och eran graviditet. Önskar som många andra få se lite gravid videos.
  Kan du inte berätta om dina tidigare förlossningar och hur önskar du att denna blir?
  Psykisk ohälsa är sån tabu att prata om och är glad att det kommer fram mer när du säger att du haft ångest och depression i stort sätt hela ditt liv. Jag har nu en förlossningsdepression som jag kämpar med. Prata gärna om det du upplever så fler får ta del av det kram på er och hoppas du mår bättre snart!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *